Ofte stillede spørgsmål

Har du også spørgsmål du tænker måske allerede er besvaret? Så tjek venligst forneden, om dit spørgsmål allerede er besvaret. Vi har samlet en oversigt over de spørgsmål vi ofte får fra vores kunder og svarene til dem i korte træk. Hvis du har et spørgsmål der ikke er besvaret, eller ønsker uddybning, bedes du venligst udfylde vores formular.

Vi garanterer dig for at du får den bestile vare og vil leve op til alle dine forventninger, og den kan holde længe nok til at det er alle pengene værd. Vi tilbyder bl.a. betaling med Paypal, hvis man gerne vil være på den sikre side. Derudover har du også 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder dog ikke hvis produktet er taget i brug, desværre. Vi kan stolt sige vi endnu ikke har oplevet klager i forbindelse med brugen af vores produkter. (Opdateret d. 31/07-2022)

Vi leverer vores produkter, på en så diskret en måde som muligt. Vores indpakning er neutral, så det er umuligt at vide hvad pakken indeholder. Derudover har vi gratis fragt på alle vores røvdukker.

Opbevar røvdukken et tørt og mørkt sted i liggende tilstand og undgå skarpe genstande. Er produktet renset, anbefaler vi at du tager et håndklæde rundt om og sætter tørrepinde op i dens indgange.

Alle betalinger foregår via. en sikker forbindelse og håndteres af enten Stripe eller Paypal. Hæves fra konto med følgende text: A-bility

Ja, det kan du sagtens. Dog kræver det at produktet ikke er blevet taget i brug. Hvis du er utilfreds med din levering, bedes du venligst tage kontakt til os vedrørende dette, så vi sammen kan finde en løsning. Vi returnerer ikke varer der er blevet brugt.

Vi har designet skeden og anus, med samme textur indeni som i virkeligheden. Hvis du bruger røvdukken uden varmepind, vil den føles en smule kold i forhold til den rigtige oplevelse men med samme stimulation for penis som ved rigtig sex. Du kan nyde den fuldt ud som det passer dig.

Det kan ikke erstatte den intensivitet og følelse som når du har sex med en kvinde. Men den vil helt klart give dig følelsen af at have sex på dine egne vilkår og tidspunkter.

Materialet er lavet af blød TPE, som ligner og føles som rigtig hud.

Du kan bruge den præcis som du vil 🙂 Vi anbefaler at man bruger kondom og vandbaseret glidemidler for maximal levetid og nydelse.

Det er et sexlegetøj der er specielt designet efter en kvindes underkrop. Hvor du kan bruge baller, skede og anus som du vil og når du vil.

Disse typer sexlegetøj er billige sammenlignet med andre konkurrenter i branchen. Vores røvdukker er designet ud fra rigtige kvinder, du vil derfor isoleret have svært ved at skelne mellem en rigtig røv og vores røvdukke.

Derudover er de nemme at rengøre, i forhold til store sexdukker, samtidig med at den er nem at gemme væk.

Ved korrekt brug, kan den bruges flere år frem. Der er selvfølgelig mange faktorer der spiller ind som hvor hyppigt man bruger den, hvordan man renser den og hvilken slags glidecreme/olie man bruger. Husk at bruge mild sæbe til rengøringen. Babypulver eller lignende materialer kan også være en god idé at bruge, for at vedligeholde TPE-materialet.

Ja, hvis du har de rette værktøjer til at kunne gøre den rent med, er den meget nem at rengøre indvendigt og udvendigt. Det kan være udfordrende at komme op de steder du selv har kommet 😀 Med vores rengøringsflaske kan du nemt komme op de steder og rengøre den uden at dukkens indvendige huller tager skade af det. Husk at bruge mild sæbe og evt babypulver eller lignende til at vedligeholde TPE-materialet.

På vores bankkonto, kan du se posteringer som: A BILITY DK eller lignende, uden at afsløre for meget omkring hvad det kan være 🙂

Vi tilbyder også bankoverførsler, hvis man ønsker diskretion på dette punkt. Du bedes venligst kontakte os for dette.

Blev dit spørgsmål ikke besvaret?